Vegrid : Retailpack is efficiënt en aangepast aan onze manier van werken

De schoenenspeciaalzaak Vegrid verkoopt sinds verschillende generaties kwalititeitscomfortschoenen. Naast maat en model, wordt de perfecte pasvorm en het comfort bepaald door tal van andere karakteristieken. Om het uitgebreide assortiment van het bedrijf efficiënt te managen was er nood aan een krachtige oplossing. 

Nood aan inzicht en performantie 

De gebruikte voorraadbeheersoftware liep tegen zijn grenzen aan. Om snel te kunnen schakelen en het beheer van de winkel te vergemakkelijken was er nood aan een meer performant systeem dat ook de producten nog beter kon categoriseren. 

 

Retailpack en Anrova Solutions 

Retailpack is software die meet en weet en Vegrid de passende oplossing bood. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en laat toe efficiënt te werken op maat van de specifieke noden van het bedrijf. Het platform werkt zowel off- als online en koppelt met de betaalterminal. Verkoop- en financiële rapporten worden in één muisklik gegenereerd. Het feit dat Anrova Solutions sinds verschillende jaren de ICT-partner was van Vegrid maakt het plaatje helemaal af. 

“Het voordeel van Retailpack is dat het realtime inzicht geeft en toelaat om aan efficiënt stockbeheer te doen. Ik kan me zelfs niet inbeelden hoe we zouden werken zonder deze software.” (Alexander Beerten, Vegrid )

 

Omnichannel verkoop 

Alexander Beerten is meer dan tevreden over de implementatie van Retailpack: “Het zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen op basis van realtime inzicht en uitgebreide rapporten. Bovendien is de koopervaring van onze klanten geoptimaliseerd. Retailpack voorziet de prijslabels van productfoto’s, houdt automatisch de gespaarde voordeelpunten bij en eventuele facturen worden vlot instant aangemaakt.” Dankzij het pakket maakte Vegrid ook de stap naar omnichannelverkoop met een webshop. “ Het systeem registreert tot 10 verschillende kenmerken voor publicatie op de webshop. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd passende schoenen voorstellen”, besluit Alexander. 

 

 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.