ERP op maat voor Vermeulen Europoort | Anrova Solutions

Staalkabels, trossen en andere hijsmaterialen - dé specialiteit van familiebedrijf Vermeulen Europoort. Voor een internationaal bedrijf van dergelijke omvang is een correct werkend ERP-systeem een absolute noodzaak. De SAP Business One specialisten van Zeibur, sinds kort onderdeel van onze groep, adviseerden dit bedrijf.

Vandaag gebruiken de medewerkers SAP Business One met add-on B1UP. Dit werkt snel en gebruiksvriendelijk, zorgt voor een pak minder stress en een enorme tijds- en kostenbesparing.

SAP Business One is topklasse. Als je het vergelijkt met een auto, dan denk ik aan een Porsche. Dankzij de samenwerking met onze SAP Business One partner kan ik er blind op vertrouwen dat ons systeem almaar beter wordt.”
(Tom Vermeulen, eigenaar en operationeel directeur, Vermeulen Europoort)

 

Inefficiëntie als drijfveer

Makkelijk werken was het niet voor de medewerkers van Vermeulen Europoort vòòr de komst van hun nieuwe SAP Business One-systeem niet. Lang zoeken naar informatie, heel wat browsen, … Dat brengt uiteraard wel wat frustratie én een groot kostenplaatje met zich mee. Gelukkig is dat nu verleden tijd!

Een offerte maken op 5 minuten

Waar het bedrijf bijvoorbeeld vroeger soms tot wel 6 uur bezig was aan het maken van een gedetailleerde, overzichtelijke offerte – lukt dit dankzij SAP Business One op 5 minuten tijd. Dit omdat dit ERP-systeem erg intuïtief werkt, informatie overzichtelijk geordend en weergegeven wordt en producten en productinformatie makkelijk traceerbaar is.

Makkelijk bijhouden van artikelen en producten

Door te investeren in een systeem waarin het grote assortiment aan artikelen en bijbehorende productinformatie gemakkelijk te verwerken en te beheren zijn, bespaart Vermeulen Europoort overigens niet alleen heel wat tijd. Ook de kosten zijn beduidend lager. Medewerkers kunnen zich namelijk heel wat meer focussen op de core business van het bedrijf – ze hoeven zich geen uren meer bezig te houden met complexe systemen.

ERP-systeem SAP Business One en add-on B1UP

Wat veranderde de implementatie van SAP Business One? Best wel wat:

 

 • Informatie over producten wordt nu gevisualiseerd in gepersonaliseerde en gemakkelijk te begrijpen dashboards. Product-batchnummers en meer zijn makkelijk te vinden en te downloaden.
   
 • Traceerbaarheid wanneer veiligheidseisen die vereisen voor geleverde producten en materialen.
   
 • Medewerkers kunnen hun taak efficiënt en intuïtief uitvoeren, want de dashboards worden geleverd door add-on B1UP (Usability Package).
   
 • De add-on B1UP voegt automatisch de juiste documenten toe aan bv. offertes via een speciale functieknop.
   
 • De B1UP-dashboards vervangen de vele onduidelijke Excel-rapporten.
   
 • Bedrijfsgegevens kunnen eenvoudig worden opgevraagd, vergeleken en geanalyseerd.
   
 • Het B1UP heeft heel wat mogelijkheden tot validaties en controles op de door de gebruiker gedefinieerde velden. Besluitvorming is dus makkelijker.

 

Een tijdsbesparend en kostenefficiënt ERP-systeem: voortaan profiteert Vermeulen Europoort ervan dankzij hun SAP Business One-systeem met add-on B1UP!

Lees onze andere klantengetuigenissen

Wil u ook tijd winnen en kosten besparen dankzij performante ERP-software? Neem contact op met de ERP-specialisten van Anrova Solutions.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.