SAP Business One stroomlijnt processen voor Royal Botania

Royal Botania, een luxueus en Belgisch topmerk in buitenmeubelen, dankt zijn wereldwijde succes aan zijn uitgebreide assortiment tuinmeubelen van een uitzonderlijke kwaliteit. Het bedrijf werd in 1990 opgericht evolueert voortdurend en heeft wereldwijd meer dan 400 mensen in dienst. Royal Botania investeert in innovatie.

Royal Botania wil de volledige productie-, verkoop- en distributieketen van hun kwaliteitsproducten strak in de hand houden. Zij hebben dus performante oplossingen nodig om de procedures onberispelijk te houden. Om de sterke groei van het bedrijf bij te houden, heeft  het bedrijf  in 2018 gekozen voor de implementatie van SAP Business One en een warehouse management systeem (WMS). Anrova Solutions helpt Royal Botania om meer uit deze oplossingen te halen en adviseert het bedrijf bij IT-uitdagingen.

Volledig geïntegreerde processen

De IT-oplossing die bij Royal Botania geïmplementeerd is, zorgt voor de volledige integratie van aankoop-, magazijn- en verkoopprocessen. Het combineert de uitgebreide functionaliteiten van SAP Business One met gecertificeerde add-ons voor magazijnbeheer en rapportage.

Geert Landuyt, IT-manager bij Royal Botania: "De eisen die Royal Botania stelde aan de bedrijfsprocessen, werden grotendeels opgelost door de combinatie van SAP Business One met Produmex WMS, B1 Usability Package en B1 Print & Delivery. Deze door Boyum ontwikkelde add-ons personaliseren de digitale processen en maken het systeem gebruiksvriendelijker. Verder wordt het wijzigen van gegevens versneld door de SmartLynx add-on van Anrova Solutions.

 

"Wij zijn van een hobbelig ontwikkelingspad naar een rechte en duidelijke snelweg gegaan. Onze continuïteit is gewaarborgd en wij werken gestroomlijnder. Ik heb goed contact met mijn vertrouwde contactpersonen bij Anrova."

Geert Landuyt, IT Manager, Royal Botania NV"

Geert is zeer tevreden over de diensten van Anrova Solutions. "Ze lossen problemen op, denken mee met het grotere geheel, zijn realistisch en hebben een grondige kennis van de geïmplementeerde oplossingen en processen bij Royal Botania."

Klaar voor verdere groei

De gestroomlijnde 100% geïntegreerde processen resulteren in enorme tijdbesparingen en grondige bedrijfsinzichten. De schaalbare IT-oplossing is verantwoordelijk voor een omzetgroei van 5 miljoen euro in één jaar.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.