Heerlijke chocolade … met de hulp van SAP Business One

De heerlijke chocolade van Vandenbulcke Confiserie is wereldvermaard. Deze familiale kmo zocht een ERP pakket dat hen deed groeien in een gedigitaliseerde wereld. De oplossing vonden ze in SAP Business One. Jelle Vandenbulcke laat zijn licht schijnen over de samenwerking.

Derde generatie, 1 miljoen kilo chocolade

Vandenbulcke Confiserie werd in 1949 opgericht door André Vandenbulcke. Momenteel werkt al de derde generatie in de zaak. Het bedrijf is ondertussen al in ruim meer dan 40 landen aanwezig en verkocht ruim 1 miljoen kilogram chocolade.

“We kozen voor SAP Business One en Anrova Solutions omdat we overtuigd waren van het belang van een internationaal pakket met ondersteuning van een lokale partner.”

Hoe Vandenbulcke Confiserie het juiste ERP systeem vond

We zochten een internationaal ERP pakket dat ons de nodige slagkracht zou geven om als productiebedrijf verder te groeien in een digitale wereld. Destijds hadden we een shortlist van drie mogelijke pakketten. We kozen voor SAP en Anrova Solutions omdat we overtuigd waren van het belang van een internationaal pakket met ondersteuning van een lokale partner. Ook biedt SAP Business One de juiste hoeveelheid ERP voor een kmo. Anrova Solutions is een solide partner die ons ondersteunt waar nodig en zorgt dat we bijblijven in deze snel veranderende SAP-wereld.”

SAP Business One is een draaiboek

“SAP is het draaiboek van onze onderneming,” stelt Jelle. “Het is het centrale systeem langs waar het ganse proces, van bestelling tot levering, verloopt. MRP, BOM, lotnummer, locaties … Het zijn allemaal essentiële zaken voor een goede supply chain binnen onze kmo die ook aanwezig zijn in SAP Business One.”

Centraal platform, van aankoop tot levering

De voordelen van SAP Business One in zijn bedrijf? “Het is een centraal platform, van aankoop over productie tot verkoop en levering. Heel wat zaken zijn standaard aanwezig in SAP. Je krijgt ook regelmatig updates met nieuwe toepassingen, zoals available to promise en een relatiekaart.”

Kan jouw bedrijf ook een SAP Business One gebruiken? Neem contact op.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.