ERP-systeem SAP Business One® ondersteunt groei en ontwikkeling van eldoLED | Anrova Solutions

De intelligente LED-drivers van het Eindhovense eldoLED zijn wereldberoemd. Overal kunt u de oplossingen van dit high-tech electronicabedrijf tegenkomen. Van musea en luxueuze hotels tot de studio van een bekende Amerikaanse talkshow en het Château de Versailles. Deze marktleider in aansturing van LED-verlichting werkt al vanaf de oprichting en tot grote tevredenheid met het ERP-systeem SAP Business One.

eldoLED is een research- en developmentbedrijf dat 70 mensen in dienst heeft en zich specialiseert in aansturingsoplossingen voor op LED (Light Emitting Diode)-gebaseerde verlichtingssystemen.

“SAP Business One® heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani Business Solutions zorgt er al jaren voor dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

(Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED)

 

Een ERP-systeem dat bijdraagt aan de groei van het bedrijf

Vanaf de oprichting in 2008  was eldoLED ervan overtuigd dat een gedegen ERP-systeem bijdraagt aan de groei die het bedrijf wilde maken. Tijdens een gedegen studie van de diverse ERP-mogelijkheden viel SAP Business One op omdat het een geïntegreerd ERP-softwarepakket voor productie, financiën en sales biedt.

Waarom kiezen voor een ERP-systeem van SAP?

De argumenten om met SAP Business One in zee te gaan, waren voor dit high-tech bedrijf duidelijk aanwezig. Dit ERP-systeem werkt immers eenvoudig en is future-proof.

Daarnaast:

    • eldoLED kan zo’n 95 procent van de bedrijfsprocessen opvangen met de standaardfuncties van SAP Business One.
    • Er is een perfecte communicatie met het ERP-systeem van het Amerikaanse moederbedrijf van eldoLED.
    • Uitbreiding met add-ons is mogelijk, bijvoorbeeld om het harmoniëren van facturen te automatiseren.
    • De samenwerking met de consultant van de bestaande implementatiepartner was zo goed en vertrouwd, dat eldoLED meeverhuisde toen deze consultant Domani Business Solutions oprichtte.

ERP-systeem dat moeiteloos meegaat met de evolutie van het bedrijf

Voor eldoLED was de schaalbaarheid van dit ERP-pakket van groot belang. Daarin werd het bedrijf niet ontgoocheld. SAP Business One groeide door de jaren moeiteloos mee met de uitbreiding van vier naar zeventig medewerkers, en van 20.000 producten per maand naar 20.000 producten per dag.

Bovendien sluit dit ERP-systeem naadloos aan bij de key bedrijfsprocessen van eldoLED: van operations tot verkoop en financiële administratie.

Nog een reden: uit regelmatige en onafhankelijke business scans blijkt telkens weer dat de basis van SAP Business One staat als een huis.

Tot slot. Wat eldoLED enorm apprecieert is de bereidheid van deze SAP partner om ongevraagd verder te kijken dan wat eldoLED vraagt. Kortom, deze samenwerking verloopt prettig, persoonlijk en super professioneel.

 

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een ERP-systeem in het algemeen en SAP Business One in het bijzonder? Neem vrijblijvend contact op met de ERP-specialisten van Anrova Solutions.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.