ERP software bij groothandel W.R.C. Sport

Iedere zichzelf respecterende verdeler heeft nood aan een volwaardig ERP voor groothandel. Dat ondervond ook W.R.C. Sport, een distributiebedrijf voor sportspeciaalzaken. Tot 2012 maakten ze nog gebruik van een eerder beperkt boekhoudpakket. Op hun zoektocht naar een ERP-systeem voor groothandel belandden ze bij Anrova Solutions.

 

“Een volwaardig ERP-systeem voor groothandel bespaart tijd en zorgt voor administratieve vereenvoudiging.”

 

ERP voor groothandel, aangepast aan veranderende behoeften

W.R.C. Sport verdeelt kwalitatieve sportartikelen van topmerken zoals Select, Newline en G-Form. Omdat ook in deze sector het online gebeuren sterk in omvang toeneemt, kon een koppeling met een webshop niet uitblijven. Om dit op een overzichtelijke manier mogelijk te maken, was een kwalitatief ERP-systeem voor groothandel onontbeerlijk. Via een goeie tip belandde W.R.C. Sport in de ervaren handen van Anrova Solutions.

Waarom een ERP groothandel?

Een volwaardig ERP-systeem voor groothandel bespaart behoorlijk wat tijd en zorgt voor een aanzienlijke administratieve vereenvoudiging. Bovendien biedt een ERP de nodige inzichten in bedrijfsdata en kan het daardoor van pas komen bij strategische beslissingen.

Doordat de bedrijfseigen processen volledig gecentraliseerd en geautomatiseerd verlopen, hoeven medewerkers ze niet langer handmatig in te voeren of te controleren.

Handig gebruik van het nieuwe ERP voor groothandel

Het spreekt voor zich dat een dergelijk ERP voor groothandel gedragen en ondersteund moet worden door een solide IT-partner. Een dergelijke dienstverlening stoelt op een diepgaand begrip van de werkwijze van de klant en een gedegen systeemonderhoud. Deze bepalende elementen vond W.R.C. Sport in Anrova Solutions.

“De consultants doen wat ze beloven en weten vlot de vertaalslag van het systeem naar onze business en de gebruikers te maken. Kleine deelprocessen gaan steeds sneller en beter in SAP Business One, waardoor de totale werking optimaliseert”, zegt Sam Smet, Salesmanager van W.R.C. Sport bv.

Haal het maximum uit uw ERP

Bij W.R.C. Sport verloopt het volledige logistieke proces via SAP Business One. Van de aankoop van sportwaren over de opslag en de uiteindelijke verkoop: alles wordt overzichtelijk bijgehouden in een volledig geautomatiseerd systeem. Facturen opmaken, overzichten inkijken en rapporten trekken wordt zo een eenvoudige bezigheid, waar iedereen baat bij vindt.

“Onze gebruikers kregen van Anrova Solutions een uitgebreide training, zodat ze het systeem voluit kunnen benutten. We waarderen de oplossingsgerichte aanpak van Anrova Solutions oprecht”, besluit Sam Smet, Salesmanager W.R.C. Sport.

Bent u geïnteresseerd in de eindeloze mogelijkheden van SAP Business One of een ander ERP voor groothandel? De experts van Anrova Solutions geven u graag een inkijk in hun gamma. Volg vrijblijvend een demo of neem contact op voor meer informatie.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.