ERP-pakket bij Shake Hand: bergen administratief werk verzetten met minder mensen

Shake Hand levert mechanische onderdelen aan machine- en apparatenbouwers. 10 jaar geleden klopte dit bedrijf aan bij  Anrova Solutions voor een degelijk ERP-pakket. Enkele belangrijke integraties later werkt het bedrijf nog steeds met Anrova Solutions samen.

ERP-pakket zorgt voor gestroomlijnde processen

Voor toeleverancier Shake Hand was de stroomlijning van hun processen cruciaal. Door hun keuze voor SAP Business One als ERP-pakket kozen ze voor integratie. Vanaf de offerte tot de uiteindelijke factuur is alles één verhaal. Dankzij die stroomlijning kon Shake Hand heel veel administratief werk verzetten met een beperkt aantal mensen.

“Dankzij SAP Business One is Shake Hand een kmo die heel vlot georganiseerd is. In een eerste fase hebben zij met SAP Business One hun administratieve processen aanzienlijk kunnen versnellen. Maar daar stopte het niet.” (Kris Coppens, Anrova Solutions)

Koppelingen met ERP

In een volgende fase heeft Shake Hand een aantal ambitieuze projecten gelanceerd met een absolute meerwaarde. Deze werden door Anrova Solutions uitgewerkt en succesvol geïmplementeerd:

  • Koppeling met de webshop
  • Koppeling met EDI (Electronic Data Interchange): een communicatietechniek om bestelbonnen elektronisch uit te wisselen in plaats van op papier.
  • Koppeling met een Kardexmachine, een geautomatiseerd opslag- en orderpicksysteem.

Dagelijkse ondersteuning van Anrova Solutions

Sinds de opstart beperkt de professionele relatie tussen Shake Hand en Anrova Solutions zich grotendeels tot dagelijkse ondersteuning.

Wat zijn volgens Kris Coppens dé kwaliteiten die door Shake Hand al 10 jaar lang gewaardeerd worden? “Onze professionaliteit in het algemeen, maar ook onze kennis, doelgerichtheid en no-nonsense aanpak. Wij zijn een betrouwbare partner en laten onze klanten niet in de steek”, aldus Kris.

Ook de vruchten plukken van een ERP-systeem? Neem contact op.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.