Een toonaangevend ERP-systeem voor productie en distributie bij H&O Equipments

H&O Equipments ontwikkelt en vermarkt hoogstaande instrumenten die gebruikt worden binnen de cryochirurgie. Deze techniek maakt gebruik van extreme koude om aangetast lichaamsweefsel op een niet-invasieve manier te behandelen. Dergelijke technologie wordt onder meer gehanteerd binnen de dermatologie, de pediatrie en de interne geneeskunde.  

Gedurende de gestage groei van H&O Equipments raakte de informatie van het bedrijf meer en meer verspreid in verschillende systemen, waardoor de organisatie aan efficiëntie inboette. Er was duidelijk nood aan één centraal beheerpunt, waarin alle noodzakelijke processen aan elkaar konden worden gekoppeld. Voor een dergelijk efficiënt ERP voor productie en distributie klopte H&O aan bij Anrova Solutions.

Doordat alle informatie gecentraliseerd en geautomatiseerd bewaard en verwerkt wordt, behouden we een transparant overzicht.” 

Philippe Berchmans, Operational Manager H&O Equipments

 

ERP software voor productie en distributie: de centrale informatiebank

 

Bij H&O Equipments worden alle stappen van het productie- en het verkoopproces in SAP Business One beheerd. De offerte-aanvraag, de bestelling, de verwerking van de leveringen én de productie. Philippe Berchmans, Operational Manager, licht toe: “Doordat alle informatie gecentraliseerd en geautomatiseerd bewaard en verwerkt wordt, behouden we een transparant overzicht. Daarnaast kunnen we de procesinformatie diepgaand raadplegen en met behulp van de verkregen data het voorraadbeheer en de sales verder optimaliseren.”

H&O Equipments koos voor SAP Business One op basis van hun uitgebreide ervaring binnen de medische en farmaceutische sector. Als kers op de taart hadden een aantal medewerkers van H&O Equipments al ervaring met de werking van dit systeem, wat de implementatie vereenvoudigde.

Altijd up-to-date met ERP software in de medische en farma-sector

Geen enkel softwarepakket ontsnapt aan regelmatige updates. Wanneer het ERP-systeem van H&O Equipments een upgrade moet ondergaan, staat Anrova Solutions de gebruikers bij met raad en daad. In hun specifieke geval gaat de eerste bekommernis naar de strenge medische regelgeving en de validatieprocessen waaraan zij blijvend moeten voldoen.

Om hierin volledig up-to-date te blijven, is er regelmatig overleg tussen H&O en Anrova Solutions. Ook extra opleidingen behoren tot het servicepakket.

Philippe Berchmans: “We streven ernaar om SAP Business One steeds uitgebreider in te zetten in onze dagelijkse werking. Door onszelf voortdurend bij te spijkeren kunnen we meer processen automatiseren en halen we er steeds meer voordeel uit.”

Bent u ook benieuwd naar de voordelen van SAP Business One? Onze specialisten vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.