Een grip op de financiën voor Eurocross met SAP Business One®

Soms gaat het fout en dan heb je hulp nodig. Waar je ook bent, Eurocross staat paraat met hulpverlening bij ongevallen en reispech, maar ook met assistentie voor gebruikers van het personenalarmeringssysteem en zelfs bij levensbedreigende situaties.  Om de financiële afwikkeling van die hulpservice goed te laten verlopen, vertrouwt Eurocross Assistance op SAP Business One.

Dankzij SAP Business One richten we onze financiële processen flexibel in, zonder dat er veel maatwerk nodig is.”

(Jos Compier, Projectmanager, Eurocross)

Flexibel ERP-systeem

Dankzij de overstap die het moederbedrijf van Eurocross Achmea naar SAP maakte, kon Eurocross zelf ook overstappen naar een flexibeler ERP-systeem voor haar financiële administratie. En dat is maar beter ook - want met 24x7 dienstverlening in diverse landen heeft Eurocross zo een eigen IT-structuur nodig.

Toen Eurocross dan ook nog eens een nieuwe hulpdienst wilde implementeren, nam het bedrijf contact op met de oorspronkelijke SAP implementatie consultant bij Domani Business Solutions - de Nederlandse tegenhanger van Anrova Solutions.

Waarom SAP en Domani?

Zo gezegd, zo gedaan: het ERP-systeem SAP Business One werd gekoppeld met het primaire hulpverleningssysteem van Eurocross: Connect. In de nieuwe toepassing waarover Eurocross nu beschikt, zijn nieuwe hulpdiensten en -providers nu makkelijk toe te voegen.

Daarnaast vormt het toepassen van ingewikkelde fiscale regels uit verschillende landen geen obstakel meer. Domani gaat uit van de standaardfuncties van SAP Business One en de consultants voelden meteen meer als vaste collega’s dan externe partners.

SAP Business One zorgt voor effectievere processen en meer!

Dankzij de nieuwe software verlopen financiële betaalprocessen en betaalruns soepeler. Daardoor is nu minder handwerk nodig. Dankzij deze effectievere processen lopen onder andere ook internationale betalingen makkelijker. En dat levert tijdwinst op!

Bovendien zijn fouten in financiële administratie nu bijzonder makkelijk op te sporen. En dat kan alleen maar iedereen ten goede komen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van ERP voor uw bedrijf en het SAP Business One-pakket in het bijzonder? Neem contact op met de ERP-specialisten van Anrova Solutions.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.