Dome Assistance : een efficiënte ERP en een handige eigen app

Al van in het prille begin heeft poetsbedrijf Dome Assistance een partnership met Anrova Solutions. Die vlotte samenwerking heeft al heel wat moois opgeleverd. Ze kozen als kmo voor SAP Business One, een ERP ontwikkeld voor kmo’s.

ERP voor kmo’s

Dome Assistance wilde een ICT-ruggengraat die schaalbaarheid mogelijk maakt en die de operationele bedrijfsvoering ook in de toekomst efficiënt zou ondersteunen. Ze kozen voor het ERP-systeem SAP Business One, een ERP voor kmo’s. Kort na de opstart in 2006 ging Dome Assistance al in zee met Anrova Solutions om dit te implementeren.  

“We gebruiken SAP Business One voor planning, debiteurenbeheer, loonadministratie en de boekhouding.“ (Erika Tuypens, zaakvoerster Dome Assistance)

“We hebben intussen koppelingen gemaakt met Sodexo, banken en het sociaal secretariaat zodat het eigenlijk met 1 druk op de knop functioneert,” vult Erik aan. “Resultaat? Minder administratieve ballast in de kantoren en meer tijd voor de kantoormedewerkers om op het menselijk aspect in te spelen, zowel naar werknemers als naar klanten toe.”

Een ERP als backbone

“Dome Assistance is veruit het meest digitale dienstenchequebedrijf in dit land”, aldus Erika. “De backbone die we hebben met de bedrijfssoftware van Anrova Solutions, vulden we aan met nieuwe digitale oplossingen.”

Een revolutionaire app met de hulp van Anrova Solutions

Dome Assistance was nationaal de eerste op de markt met een eigen app waardoor de klant en huishoudhulp zelf snel wijzigingen aan de planning kunnen aanvragen en bevestigen. Anrova Solutions realiseerde mee deze app.
Via de app kunnen huishoudhulp en klant elkaar berichten sturen met last-minute vragen of opmerkingen. En dankzij een vertaalmodule kunnen ze berichten in de eigen taal schrijven, die met één druk op de knop vertaald worden naar de voorkeurstaal van de andere partij.

Over de service van Anrova Solutions heeft Erika niets dan lof: “Ik zou er absoluut niet over aarzelen om Anrova Solutions aan te raden.”

Kan uw bedrijf ook de ERP SAP Business One gebruiken? Neem contact op.

 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.