Kies een ERP die als gegoten zit: sectorgerichte ERP-systemen

Voor een nieuw of aangepast ERP-systeem werkt u het best samen met een partner die verstand heeft van uw sector. SAP partner Anrova Solutions heeft veel ervaring met sectorspecifieke SAP ERP-systemen zoals ERP farma, ERP logistiek, ERP project management, ERP groothandel, …. Zo heeft u een ERP-systeem dat als gegoten zit, aangepast is aan uw behoeften én meegroeit met uw bedrijf.

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, een centraal systeem dat de bedrijfsprocessen in een kmo integreert en automatiseert. Met een efficiënt ERP-systeem stroomlijnt u alle dagelijkse taken en processen. 

Het ERP-systeem SAP ERP Business One werkt uitstekend in verschillende soorten sectoren. Uw voordeel? Dit is specifieke ERP software die ontworpen is om  met u mee te groeien.

 

ERP farma- en biotech bedrijven: procesgerichte software

Farma- en biotech bedrijven beantwoorden dankzij een goed uitgekiend ERP-systeem uitstekend aan de specifieke normen in hun sector.

 • Vlot verwerken en nauwkeurig traceren van farmaceutische producten en goederen
 • Integratie WMS (Warehouse Management Systeem)-module om het voorraad-, en magazijnbeheer moeiteloos te stroomlijnen en te controleren.
 • Strategische voordelen:
  1. Naleven strenge normen en criteria (FDA, GMP, …) dankzij het eenvoudig beheren van regelgeving, industrienormen en klant- of concernspecifieke eisen.
  2. Integreren en stroomlijnen van de processen in het hele bedrijf (kantoor, dochteronderneming, leveranciers, …).
  3. Rendabele aankoopbeslissingen op basis van krachtige tools die de vraag voorspellen.
  4. Integratie van het SAP ERP-systeem voor logistiek met webshop: voorraden, prijzen, orders en klantgegevens zijn altijd up-to-date.
  5. Marges controleren dankzij een overzicht van leveranciersinformatie, van inkoop tot voorraadbeheer.

 

"SAP Business One is de kern van ons bedrijf. Het regelt het volledige reilen en zeilen van onze organisatie. En er zit bovendien nog veel rek in het systeem. Anrova Solutions is onze lifeline bij problemen en klankbord voor de doorontwikkeling."

Jürgen Priem, IT-manager MLS nv

 

ERP Logistics: beheer vanaf planning tot stock en supply chain

Logistieke bedrijven komen met een SAP ERP voor logistiek sneller tegemoet aan de wensen van klanten en leveranciers. Vanaf de planning tot en met het voorraad- en supply chain-beheer.

 • Inzicht in de hele logistieke flow, inclusief boekhouding, voorraadbeheer, verwerking van verkooporders, facturatie en levering.
 • Voorraadbeheer dankzij integratie WMS (Warehouse Management Systeem)-module
 • ATP (Available te Promise)-module geeft zicht op de actuele voorraad en toekomstige leveringen.
 • Stroomlijn supply chain-processen en beheer uw volledig leveranciersnetwerk.
 • Maak snelle en nauwkeurige rapportages over inkomende en uitgaande zendingen, voorraden en productenlocaties.

 

ERP project management: slim middelen en personeel plannen

Ook projectplanners zijn uitstekend gediend met een ERP project management dat een uitgebreide én uitbreidbare module voor productie en projectplanning heeft (projectmanagement met gedetailleerde projectberekening, planning, resource management, ….).

 

 

 

SAP Business One zorgt voor efficiënt en consistent projectmanagement

 • Zicht op projecten met realtime projectanalyses
 • Aansturing van teams
 • Opvolging van planning en deadlines, ook voor meerfasige projecten
 • Beheer va de volledige productie vanuit het SAP ERP, inclusief van middelen en mensen

 

Bent u op zoek naar een sectorspecifiek ERP-systeem dat meegroeit met uw activiteiten? Anrova Solutions helpt u op weg bij de keuze.