Oplossingen op maat voor elke sector en elke afdeling

Het maakt niet uit in wat voor soort bedrijf u actief bent of welke afdeling u runt, met het Smartdoc platform verzamelt u al uw documentgerelateerde informatie in één centraal archief. Het systeem automatiseert op intelligente wijze alle repetitieve taken, passend bij uw bestaande processen.

Intelligente documentautomatisering
voor alle soorten sectoren

Uiteenlopende sectoren maken gebruik van het Smartdoc documentbeheersysteem. Elke sector is een beetje anders en heeft andere prioriteiten. Maar ongeacht de sector zorgt Smartdoc voor een snellere verwerking van documenten, minder fouten en een kostenbesparing van minstens 25%. Lees hoe Smartdoc verschillende bedrijfstakken ondersteunt.
 • Bouw

  Bouw

  De bouwsector voert veel werk uit op projectbasis. De massa informatie vraagt een structurele aanpak en moet realtime beschikbaar zijn vanaf verschillende locaties.

  Smartdoc is een slim platform dat alle soorten documenten verwerkt en automatiseert. Het ondersteunt niet alleen projectbeheer en BIM, maar ook kwaliteits- en veiligheidsbeheer en administratie. Het systeem maakt werken op afstand mogelijk en integreert gemakkelijk in de processtroom van het bedrijf.

  Door Smartdoc als uw enige bron van waarheid te gebruiken, beschikt u automatisch over een auditeerbare standaardprocedure voor het organiseren en behandelen van documenten.

   

  Deze bedrijven in de bouwsector gebruiken Smartdoc:

 • Consultancy en diensten

  Consultancy en diensten

  Naast vakkennis, service en kwaliteit zijn inzicht en samenwerking in deze bedrijfstak van groot belang. Up-to-date informatiestromen zijn een must.

  Smartdoc zorgt ervoor dat de informatiecontrole en de documentstromen snel en foutloos worden aangepakt. Bestandsstructuur, versiebeheer, archivering, levenscyclus van documenten, enz. worden perfect beheersbaar en worden zelfs geautomatiseerd. Uw projectinformatie is altijd up-to-date en kan 24 uur per dag veilig gedeeld worden.

  Maak slim gebruik van al uw documentgerelateerde informatie en verbeter uw bedrijfsefficiëntie met Smartdoc.

   

  Deze bedrijven in de advies- en dienstensector gebruiken Smartdoc:

 • Productie

  Productie

  In productiebedrijven hebben afdelingen de neiging om in silo's te werken. Documenten en gegevens zijn bijgevolg verspreid over verschillende systemen en afdelingen.

  Smartdoc centraliseert alle informatie over documenten digitaal op één beveiligde plaats. Het platform zorgt voor een geordend en efficiënt beheer van documenten, documentstromen en workflows in het hele bedrijf. Bovendien sluit Smartoc naadloos aan op uw ERP, boekhoudingpakket enz

  Profiteer van de AI-gestuurde technologie van Smartdoc om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en te stroomlijnen.

   

  Deze bedrijven in de productiesector gebruiken Smartdoc:

 • Farma

  Farma

  De farmaceutische industrie wordt overspoeld door documentgerelateerde processen op verschillende niveau. Ze moeten naadloos, veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

  Het Smartdoc documentautomatiseringssysteem past zich aan aan de normen en wetgeving van uw bedrijfstak. Het is een betrouwbare oplossing om alle informatie over documenten veilig op te slaan, te raadplegen en te beheren. Het systeem omvat levenscyclusbeheer en stelt automatisch een audit trail in.

  Door Smartdoc te gebruiken, implementeert u een robuuste hoogfunctionele oplossing die garant staat voor papierloos documentenbeheer, veiligheid en naleving van de voorschriften.

   

  Deze bedrijven in de farmaceutische sector gebruiken Smartdoc:

 • Openbare diensten

  Openbare diensten

  Elke dag brengt een vloedgolf aan ongestructureerde informatie om te verwerken. Veilige en gecontroleerde toegang tot documenten, procesefficiëntie en betere compliancemogelijkheden, kunnen geld besparen en de dienstverlening verbeteren.

  Het Smartdoc platform zorgt ervoor dat alle documenten veilig en centraal gearchiveerd worden. De AI-gestuurde software stelt u in staat om werkstroomprocedures te standaardiseren, te organiseren en uit te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.

  Smartdoc rekent af met her en der verspreidde informatie en zorgt voor meer productiviteit en een betere dienstverlening.

   

  Deze bedrijven in de openbare dienstensector gebruiken Smartdoc:

 • Vastgoed

  Vastgoed

  Vastgoedoperaties gaan gepaard met stapels informatie en documenten. Vaak zitten de gegevens in verschillende formaten en in verschillende structuren.

  Smartdoc beheert alle soorten documenten in één centrale structuur. Op elk moment kan actuele informatie worden verzameld en in de gewenste context worden geplaatst, zonder afbreuk te doen aan de consistentie, de controleerbaarheid of de traceerbaarheid.

  Smartdoc controleert de document in-flow en maakt slimme digitale processen mogelijk, zodat u zich op uw klanten kunt concentreren.

   

  Deze bedrijven in de vastgoedsector gebruiken Smartdoc:

 • Hernieuwbare energie

  Hernieuwbare energie

  Bedrijven in deze sector hebben specifieke structuren en aangepaste processystemen die informatiebeheer op maat vereisen.

  Alle kritieke gegevens met betrekking tot het beheer van energieactiva enerzijds en de exploitatie en commercialisering ervan anderzijds kunnen perfect beheerd worden met Smartdoc. Het platform kan naadloos worden geïntegreerd in specifieke systemen, zoals SynaptIQ van 3E.

  Smartdoc verbetert de bedrijfsprocessen met intelligente geautomatiseerde routering en digitale goedkeuringen.

   

  Deze bedrijven in de sector hernieuwbare energie gebruiken Smartdoc:

 • Transport en logistiek

  Transport en logistiek

  Van transportdiensten wordt verwacht dat zij betrouwbaar en kosteneffectief zijn en zich houden aan strakke tijdschema's. Daarom moet de informatie in de hele toeleveringsketen rigoureus beheerd worden.

  Smartdoc brengt alle informatie over de toeleveringsketen samen op één digitaal platform.  Documenten worden gemakkelijk beheerd, verwerkt, gedeeld en gevolgd. Documentstromen kunnen perfect geautomatiseerd worden. Smartdoc neemt feilloos de dagelijkse administratieve routine over.

  Neem controle over uw documentenstroom en en verminder het papierwerk en de manuele opzoekingen aanzienlijk met Smartdoc.

   

  Deze bedrijven in de transport- en logistieksector gebruiken Smartdoc:

 • Groothandel en distributie

  Groothandel en distributie

  Het beheer van magazijninformatie gaande van logistiek en expeditie over voorraadbeheer en groothandelsdistributie, het heeft allemaal baat bij een doeltreffend documentenbeheer.

  Smartdoc centraliseert en beheert alle soorten documenten en vermindert uw papierspoor in soepel lopende werkstromen. Repetitieve en handmatige taken van de werknemers worden op intelligente wijze omgezet in geautomatiseerde taken met zo weinig mogelijk menselijke tussenkomst.

  Verminder de tijd en het budget die u aan administratie besteedt en verbeter het tempo van uw operaties met Smartdoc.

   

  Deze bedrijven in de sector Groothandel en Distributie gebruiken Smartdoc:

 • Andere sectoren

  Andere sectoren

  Omdat de hoeveelheid informatie binnen organisaties en bedrijven voortdurend toeneemt winnen documentbeheer en de automatisering van informatiestromen steeds meer aan belang.
  Smartdoc zorgt voor een snellere verwerking van documenten, ongeacht de sector of de afdeling. Het aantal fouten vermindert drastisch en dankzij de gestructureerde gegevens dalen de kosten met minstens 25%.

Oplossingen voor elke afdeling

Met Smartdoc zitten al uw bedrijfskritische documenten in een centraal archief en intelligente automatisering regelt uw werkstromen. Smartdoc integreert en communiceert ook met uw andere bedrijfssoftware, zoals Windows 365, alle gangbare boekhoudsystemen, HR-systemen en ERP-platforms. Ontdek hoe Smartdoc de onmisbare spil van uw administratiebeheer wordt.
 • Financiën en boekhouding

  Financiën en boekhouding

  Financiële professionals besteden een groot deel van hun tijd aan administratie en het uitvoeren van steeds terugkerende handelingen. Smartdoc automatiseert de administratieve taken van uw afdeling en stroomlijnt de processen.

  Smartdoc & Smartfin zijn de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar, flexibel en veilig systeem voor documentenbeheer.

 • HR en Payroll

  HR en Payroll

  De afdeling personeelszaken vervult verschillende functies binnen een organisatie en beheert daarom verschillende soorten bestanden wanneer het gaat om de werknemers van het bedrijf.

  Het Smartdoc platform brengt al deze gegevens op één plaats samen en zorgt ervoor dat ze correct en veilig verwerkt en gebruikt kunnen worden.

 • Juridisch en contractbeheer

  Juridisch en contractbeheer

  Het beheer van contracten en documenten is zeer tijdrovend. Contracten moeten correct geclassificeerd worden en het beheer van acties, indexering, controle en beveiliging zijn cruciale parameters.

  Smartdoc ondersteunt al deze processen en zorgt ervoor dat u op een veilige en betrouwbare manier kunt werken.

 • Logistiek

  Logistiek

  Logistiek is een complexe operatie waarbij meerdere diensten en mensen betrokken zijn. Snelheid en nauwkeurigheid zijn uiterst belangrijk. Centralisatie van documenten, geïntegreerde workflow en interconnectiviteit met ERP en verkoop zijn essentieel.

  Smartdoc biedt al die functies, maar ook opslag en directe toegang tot uw documenten en informatie op elk moment en vanaf elke plaats.

 • Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu

  Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu

  Een van de belangrijkste uitdagingen bij het uitrollen van een certificatie- en ISO-strategie is de permanente controle van documenten en informatie. Validatie van werkstromen, versiebeheer, traceerbaarheid en het vastleggen van gebruikersacties zijn onmisbaar om de naleving van de regelgeving te ondersteunen.

  Het Smartdoc platform biedt een uitgebreid antwoord op deze uitdaging.

 • Verkoopadministratie en marketing

  Verkoopadministratie en marketing

  De afdeling verkoop en marketing beheert alle soorten inkomende en uitgaande informatie en documenten. Contractbeheer, offertes, projectopvolging, maar ook de opvolging van leveringen en projecten.

  Smartdoc ondersteunt uw informatiebeheer volledig op een transparante en efficiënte manier.

 • Andere domeinen

  Andere domeinen

  Elk bedrijf en elke afdeling kan dit intelligente platform gebruiken. Smartdoc verzamelt alle bedrijfskritische documenten in welke vorm dan ook in één centraal archief. Het systeem automatiseert alle terugkerende taken afgestemd op uw bestaande processen.

  Het Smartdoc platform kan geïntegreerd worden in Office 365 en communiceert met gangbare boekhoudsystemen, HR-toepassingen en ERP-platforms.

Uw transformatie naar een slimme documentautomatisering is binnen handbereik

U kunt beginnen met het digitaliseren en automatiseren van uw documentworkflow in slechts een paar dagen
 • Analiseren

  Wij analyseren uw verschillende soorten documenten en inhoud, en brengen al uw werkstromen in kaart

  Gebruikelijk: 1 - 2 dagen

 • Implementeren

  Wij implementeren Smartdoc in een paar dagen, en leren u hoe u het moet gebruiken in minder dan 1 uur

  Gebruikelijk: 3 - 7 dagen

 • Digitaliseren

  Begin met digitaliseren vanaf dag 1. U bespaart tijd en geld  zonder bestaande processen om te gooien

  Go live!

Bekijk de overige Smartdoc pagina's