Wat is ERP en wat brengt het u op?

ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Een ERP-pakket of ERP-systeem integreert alle data en processen van uw verschillende bedrijfsfuncties in één centraal platform. Een ERP is dus veel meer dan een boekhoudpakket: het helpt u uw marketing en sales te organiseren, is een CRM-oplossing, plant mee projecten, ondersteunt uw financiële, administratieve en logistieke afdeling, enzovoort. Meer info? Bel met Anrova Solutions!

Wat is een ERP-systeem?

ERP’ staat voor ‘Enterprise Resource Planning’ en is een softwarepakket dat u helpt bij het opvolgen en plannen van de processen binnen uw bedrijf.

Wat doet een ERP-systeem?

Een bekende zegswijze luidt ‘kennis is macht’. Maar dan moet u die kennis wel juist kunnen interpreteren. Dat doen ERP’s. Ze helpen u alle gegevens die u realtime binnenkrijgt, te interpreteren en daardoor sneller en efficiënter te handelen. Met een ERP-systeem beschikt het management van een bedrijf over een centrale bron van informatie om inzicht te krijgen in de samenhang tussen processen.

Een ERP-systeem bestaat uit verschillende onderdelen voor verschillende bedrijfsfuncties, zoals boekhouding, inkoop, planning, productie en voorraadbeheer. Een ERP-systeem integreert alle gegevens die met deze bedrijfsfuncties te maken hebben in één centrale database. 

Dankzij een ERP-systeem kunt u:

  • Mensen, activiteiten, middelen en tijd optimaal plannen. U werkt eenvoudiger want de bron van de informatie zit op één plaats.
  • Geïntegreerd werken.
  • Logistieke flows en stockbeheer optimaliseren.
  • Tools geven aan verkopers, managers om hun informatie te consulteren op mobile device.
  • Rapporten en dashboards creëren, gebaseerd op één centrale database. 

ERP voor kmo’s: wat is de beste oplossing?

Niet alleen multinationals of andere grote bedrijven hebben nood aan ondersteuning van bedrijfsprocessen. Ook kleine en middelgrote ondernemingen willen zo efficiënt mogelijk werken. Voor hen is SAP Business One heel geschikt.

Dit SAP ERP-pakket is beschikbaar in 30 talen en wordt in ruim 150 landen gebruikt door heel diverse types van bedrijven.

SAP Business One is een standaard ERP-oplossing. Als Belgische SAP partner ontwikkelde Anrova Solutions een reeks gecertificeerde sectorspecifieke add-ons. 

Door de combinatie van een internationaal en lokaal sterk ERP-systeem én sectorspecifieke add-ons kan Anrova Solutions een oplossing op maat van uw bedrijf maken, zonder dat het snel verouderd is.

Kies een SAP partner die met u meedenkt

Anrova Solutions is meer dan een leverancier van software, licenties en hardware. Wij denken mee na over de groei van uw bedrijf en adviseren hoe een ERP-systeem u optimaal ondersteunt.

Op zoek naar een ERP-systeem dat bij uw activiteiten past?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.