Wat is een ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, bedrijfssoftware die helpt bij het plannen van de processen binnen een organisatie. Een ERP-systeem kan uw bedrijf helpen op voorwaarde dat de ERP is aangepast aan uw bedrijfsprocessen, wensen en verwachtingen. Iedere onderneming heeft haar eigen vorm en identiteit, dus een ERP moet als gegoten zitten.  

Wat is een ERP-systeem? 

Een ERP is veel meer dan een boekhoudpakket. Het helpt om uw marketing en sales te organiseren, is ook een CRM-oplossing, plant uw projecten en ondersteunt de financiële en administratieve afdelingen. Een ERP-systeem helpt bovendien om informatie te verzamelen en te ordenen, waardoor fouten tot een minimum worden herleid. Alle gegevens worden op dit centrale platform opgeslagen, waardoor uw hele organisatie met dezelfde gegevens werkt. 

SAP Business One is een ERP-systeem voor kmo’s

In 2004 bracht het bekende ERP-bedrijf SAP SAP Business One uit. Dit ERP-pakket is beschikbaar in 30 talen en van toepassing in ruim 150 landen. Vele productiebedrijven maar ook retail-, service-, distributie en andere types bedrijven gebruiken dit softwarepakket.

Sectorgericht: ERP met specifieke applicaties

SAP Business One is een standaard ERP-oplossing. Als Belgische SAP Business One-partner ontwikkelde Anrova Solutions een reeks gecertificeerde add-ons (applicaties). Denk aan tailermate, een kassasysteem voor retail en groothandel, salesmate, de app die ondersteunt in het verkoopproces, tot itemXtra, wat gebruikt wordt om efficiënter collecties met verschillende maten en kleuren aan te maken. Anrova Solutions kent de sector van de retailers en groothandelaars door en door. 

Anrova Solutions ondersteunt en verdeelt ook onder andere de add-ons Mariprojectvariproject en planmateDeze pakketten zijn gemaakt voor de professionele services- en projectindustrie.

Door de combinatie van een internationale en lokaal sterke ERP én sectorspecifieke add-ons kunnen we SAP Business One helemaal op maat van uw bedrijf maken, zonder dat het snel verouderd is.

ERP-partner die meedenkt

Anrova Solutions is meer dan een leverancier van software, licenties en hardware. Wij denken mee na over de groei van uw bedrijf en adviseren hoe een ERP u optimaal kan ondersteunen.

Op zoek naar een ERP systeem? Neem hier contact op!

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.