Vlot office management

De administratieve werkzaamheden soepel laten verlopen? Dat kan dankzij de oplossingen van Smartdoc. Alle informatie komt bij de juiste persoon terecht en kan makkelijker gedeeld worden. Gedigitaliseerde werkstromen zorgen voor een vlot office management.

In vele organisaties staan het documentenbeheer en workflow management los van elkaar. Sommige bedrijven hanteren een workflow management systeem, maar dat beperkt zich al te vaak tot facturen die gewoon ter goedkeuring van bakje naar bakje worden verhuisd, of doorgestuurd via mail. Maar dat houdt risico’s in: facturen verlopen, worden vergeten of uit het oog verloren. Bovendien is er zo weinig controle en opvolging.

De workflow management oplossingen van Smartdoc

Dankzij Smartdoc komen de documenten bij de juiste persoon terecht en digitaliseert u uw documentenstromen met koppeling aan een goedkeuringsflow.

Met Smartdoc heeft u toegang tot een applicatie die workflows combineert met digitale en legale archivering, conform de btw-wetgeving.

U richt de werkstromen in, in functie van uw bedrijf en u kunt kiezen voor een eenvoudige document workflow, waarbij toestemming nodig is van één persoon, tot meer complexe processen waarbij verschillende soorten documenten langs verschillende afdelingen en personen moeten voor validatie.

Meer weten over documentenbeheer via Smartdoc? Vraag hier info!

Voordelen van digitale workflows en digitale goedkeuringen:

  • De juiste documenten komen bij de juiste persoon in functie van hun bevoegdheid
  • De workflow wordt ondersteund met pushberichten
  • Documenten worden automatisch gearchiveerd

Wilt u meer weten over intelligent en veilig documentenbeheer of over de mogelijkheden van Smartdoc voor uw onderneming? Vraag hier advies aan onze consultants.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.