Smartdoc en Optical Character Recognition (OCR)

Heeft u al gehoord ‘Optical Character Recognition’ (OCR)? Dat is een herkenningsfunctie geïntegreerd in ons Smartdoc-systeem die uw documenten automatisch interpreteert en deze juist classificeert. U werkt er niet alleen accurater en sneller door, u houdt uw administratie tip top in orde. Maak kennis met Smartdoc en zijn OCR-tool.  

Smartdoc helpt uw administratieve processen mijlenver vooruit en is zo veel meer dan een documentmanagementsysteem (DMS).

Papieren overal: gedaan ermee

Een aanblik op uw bureau stemt u niet vrolijk: ladingen bons, facturen en andere paperassen kriskras door elkaar, deel uitmakend van verschillende dossiers en projecten. U zou voor minder moedeloos worden.

Al deze documenten dienen te worden geklasseerd in de betreffende dossiers voor een vlotte rapportering of een volledig beeld van het dossier. U kijkt ongetwijfeld uit naar de uren klasseerwerk die u te wachten staan, terwijl u mijmert over alle to-do’s op uw groeiende to-do list.


Wat is Smartdoc, en wat betekent OCR?

Hoe handig zou het zijn, mocht u voortaan gebruik maken van een herkenningstool?

Het principe is eenvoudig: u scant de documenten in en definieert velden die u wenst te koppelen aan andere informatie of processen. Smartdoc werkt op basis van OCR: optical character recognition.

Het principe van OCR laat toe om karakters uit een document te halen en te interpreteren. De tool koppelt documenten automatisch aan het betreffende dossier en klaar is kees!

De meerwaarde ten opzichte van traditionele DMS-systemen is dat Smartdoc veel verder gaat dan louter boekhouding en facturatie. Smartdoc is zeer ver te customizen: jij bepaalt makkelijk zelf hoe Smartdoc zijn werk moet doen!

  • Organiseer, digitaliseer en archiveer eender welk document met een identiteit.
  • Factuurherkenning automatiseert boekhoudkundige workflows.
  • Smartdoc maakt een gigantisch archief makkelijk en efficiënt doorzoekbaar.
  • Uitermate efficiënt: in slechts twee klikken is uw document toegewezen of gevonden.

Nog meer kenmerken ontdekken? Contacteer ons voor meer info.

De voordelen van werken met Smartdoc

Naast een waaier van uitgebreide functionaliteiten zijn de enorme tijdswinst en een gigantische verbetering van de efficiëntie uiteraard twee van de grootste troeven.

De OCR-herkenningsfunctie van Smartdoc automatiseert tijdrovende processen binnen de organisatie: bestel- of leverbonnen analyseren, e-mails sorteren en factuurherkenning zijn enkele van de vele mogelijkheden. Wil u zelf alle voordelen en functionaliteiten ervaren, boek dan snel een gepersonaliseerde demo.

Ja, ik wil een gepersonaliseerde demo!

Archiveren wordt kinderspel

De herkenningsfunctie van Smartdoc is breed gericht en kan in zowat alle domeinen toegepast worden. De OCR-scanner converteert elk fysiek document naar een digitaal document. Alle data en documenten worden via het Smartdoc-platform toegewezen aan vooraf bepaalde workflows zoals archiveren, inboeken, goedkeuren, … Makkelijker kan haast niet!

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.