ERP-systeem in de cloud: SAP S/4HANA Public Cloud

Anrova Solutions is, samen met haar Nederlandse partner Domani Business Solutions, één van de grootste verdelers van SAP ERP-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux. In hun aanbod zit ook SAP S4/HANA Cloud, de volgende generatie ERP-oplossing.

Wat is SAP S/4HANA Public Cloud?

De nieuwe S/4HANA Public Cloud-software biedt u de nieuwste functionaliteiten binnen de nieuwste generatie ERP-software die u en uw bedrijf ongeziene connectiviteit, snelheid en stabiliteit biedt.

Dankzij S/4HANA Public Cloud realiseren gebruikers op innovatieve, snelle en efficiënte wijze de digitale transformatie die zich vandaag meer en meer opdringt.

Deze S/4HANA Public Cloud is vooral geschikt voor grotere ondernemingen maar ook voor start-ups en scale-ups en voor diegenen die tegen de grenzen van hun huidig ERP-systeem aanlopen.

Dankzij SAP’s Business Transform Platform (BTP) integreert u bovendien moeiteloos met externe applicaties en tools.

Contacteer ons voor meer info.

Voordelen SAP S/4HANA Public Cloud

Dit zijn de belangrijkste voordelen van S/4HANA Public Cloud

  • Geen onderhoud van hardware, geen investeringen, geen interne IT-afdeling, …
  • U geniet van alle specificaties en dagelijkse updates zodat u steeds de laatste nieuwigheden ter beschikking hebt
  • Kostencontrole: eenmalige kosten worden vooraf gebudgetteerd én u weet vooraf wat de maandelijkse kosten zijn
  • Efficiënte manier van werken
  • Optimale veiligheid

Benieuwd? Vraag een demo aan!

Anrova Solutions en uw bedrijfsgroei

Om uw ideale oplossing te bepalen, maken we gebruik van de Digital Discovery Assessment Tool waarmee we samen door uw bedrijfsprocessen lopen. Samen kijken we welke business software het best bij uw bedrijf past. Bij SAP S/4HANA Public Cloud wordt gekeken of de bedrijfsprocessen passen in wat het systeem te bieden heeft.  Vele bedrijven met groeiambities vertrekken meer en meer vanuit het software-aanbod. Dit is meer kostenefficiënt en de modulariteit van het public cloud systeem maakt het makkelijk schaalbaar.

Meer weten? Neem snel contact met ons op.

Waarop wacht u?

Overtuigd van deze cloudoplossing? U zult het zich niet beklagen. U mag rekenen op een snelle integratie: Anrova Solutions voorziet een gestructureerde projectbegeleiding zodat de implementatie zorgeloos verloopt.

Certified partner

Bovendien kondigen we met trots aan dat Anrova Solutions deel uitmaakt van het  cloud acceleration program van SAP wordt voor SAP. Onze missie: klanten naar een ‘intelligent enterprise’ brengen d.m.v. innovatieve technologie en met het oog op een duurzame langetermijnrelatie.

Is S/4HANA Public Cloud u op het lijf geschreven? Vraag dan snel en vrijblijvend een demo aan.

 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.