RecoMatics gaat verder onder de vleugels van de groep rond Anrova Solutions.

De Ando Group, waartoe bedrijven zoals Anrova Solutions, Smartdoc en Domani Business Solutions behoren, neemt RecoMatics, de Gentse softwarespecialist in informatiebeheer over. Met deze acquisitie versterkt de groep haar groeistrategie. 

 

vlnr: Cedric Van Holsbeke CEO RecoMatics,Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions,  Kris Adriaenssens, Group CEO ANDO en Wilfried Geulleaume Bestuurder RecoMatics. 

Met de overname van RecoMatics op 20 december 2022 heeft de Ando Group een volgende stap gezet in de uitbreiding van haar Intelligent Enterprise-aanbod met focus op ERP-oplossingen en document automation software. 

Sterk aanbod 

Kris Adriaenssens, CEO Ando Group: “De overname van RecoMatics past in onze ambitie om onze organisatie duurzaam te verstevigen en uit te bouwen. Zo kunnen we ons blijven positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatietraject van een onderneming.

De expertise van RecoMatics op het vlak van documentverwerking en administratieve workflow is complementair aan ons Smartdoc-aanbod. De overname betekent dus een uitbreiding van ons gamma software-oplossingen die mee evolueren met de complexe uitdagingen rond digitale transformatie”, aldus Tom Pintens, CEO Smartdoc.

Duurzame toekomst 

Wilfried Geulleaume, bestuurder van RecoMatics over de overname: “Wij zien voor RecoMatics een duurzame toekomst weggelegd bij deze groep. Wij zullen ons nog meer kunnen concentreren op productontwikkeling en innovatie. Bovendien beschikken wij voortaan over een betere uitgangspositie voor de verdere internationalisatie van onze oplossingen.”

De groep wordt door deze overname één van de grotere spelers in de Benelux op het vlak van intelligent documentbeheer met +400 klanten. 

De nieuw ontstane organisatie telt een 130-tal medewerkers en heeft vestigingen in Lier, Harelbeke, Destelbergen, Braine-l’Alleud, Venlo en Dordrecht.

 

Perscontact: 

Kris Adriaenssens, CEO Ando Group kris.adriaenssens@anrovasolutions.com

Cedric Van Holsbeke, CEO RecoMatics, cedric.vanholsbeke@recomatics.com

 

___________________________________________________________________

RecoMatics NV, software specialist in informatiebeheer, biedt softwareoplossingen voor het digitaliseren en vereenvoudigen van documentstromen. Het bedrijf telt 27 medewerkers en is gevestigd in Destelbergen

De Ando Group rond Anrova SolutionsSmartdoc en Domani Business Solutions is gegroeid uit de fusie van verschillende bedrijven met de steun van Capital A. Sinds eind 2022 maakt ook Zeibur deel uit van de groep. De groep is één van de grootste SAP KMO-aanbieders op de Belgische en Nederlandse markt en biedt daarnaast ook eigen solide software-oplossingen zoals Smartdoc voor document automation.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.