Omnichannel oplossingen voor retailers in digitale transitie

Retailers hebben meer dan ooit nood aan een partner die hen helpt bij hun digitale transitie. IT-bedrijf Anrova Solutions kent de wereld van de winkeliers én de uitdagingen waarvoor ze staan. “Onze software maakt een omnichannel strategie evident. We maken winkeliers wendbaar zodat ze zich kunnen concentreren op de verkoop van hun producten langs alle kanalen”, zegt CEO Eddy Dobbelaere.

Een omnichannel pakket voor elk bedrijf

Anrova Solutions ontwikkelt al 30 jaar betrouwbare winkelsoftware voor retailers. Deze ervaring zorgt er volgens Eddy Dobbelaere voor dat zijn consultants de uitdagingen van de sector perfect kennen.

“De laatste jaren neemt het belang van omnichannel toe. Deze beweging versnelde onder impuls van Covid-19. Daarom ontwikkelden we twee zeer geschikte software pakketten: ‘retailpack’ voor wie de eerste stappen zet en ‘tailermate’ voor wie een geïntegreerde aanpak wil.”

Online en offline met retailpack

“Authentieke retailers met een omnichannel strategie kunnen ook vandaag het verschil maken”, zegt Eddy Dobbelaere. “Hiervoor moeten ze meer gebruikmaken van hun winkelpunten en lokale aanwezigheid in combinatie met een webshop.”

“Retailpack faciliteert deze optimale samenwerking tussen online en offline. Als een klant in de webshop iets bestelt, is de bestelling in de backoffice direct zichtbaar. Prijzen en voorraad worden in real-time gesynchroniseerd. De klant kan er vervolgens voor kiezen om de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Retourneren kan ook via de winkel.”

Tailermate: robuuste en wendbare omnichannel oplossing

Voor wie al meer bekend is met e-commerce ontwikkelde Anrova Solutions tailermate.

Eddy Dobbelaere: “Deze oplossing gaat veel verder met integraties en backoffice-mogelijkheden en kan perfect gekoppeld worden aan een ERP-systeem. Dankzij tailermate is er niet alleen een uitwisseling van data en communicatie tussen kassa en ERP, maar ook tussen de hoofdvestiging en de diverse winkels, bijvoorbeeld. Zo kunnen winkelverantwoordelijken gepast reageren in een snel veranderende sector.”

Ondersteuning voor de retailer in digitale transitie

“We ondersteunen de retailer met respect voor zijn identiteit en authenticiteit”, vult Eddy Dobbelaere aan. “We maken hem snel en wendbaar met onze intuïtieve software. Zo kan hij snel en zonder lange en dure opleidingen de voordelen genieten van onze pakketten. Onze retailpack oplossing is op een paar uur geïnstalleerd en klaar voor gebruik.”

Kennismaken met de omnichannel oplossingen van Anrova Solutions? Of heb jij nog een vraag over retailpack of tailermate? Neem dan contact op via info@anrovasolutions.com.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.