Intelligent informatiemanagement met Smartdoc

Een intelligent document managementsysteem zorgt voor intelligent informatiebeheer door structureel gebruik te maken van uw bedrijfsinformatie. Als het bovendien perfect integreert met uw ERP, zoals Smartdoc, bent u goed op weg om een intelligente onderneming te worden.

De informatiestromen in uw bedrijf komen nooit tot stilstand. Er zijn gestructureerde gegevensstromen zoals de financiële resultaten die via uw ERP- of boekhoudprogramma worden beheerd of de gegevens van klanten in uw CRM. Maar er zijn ook de e-mails, de verschillende binnenkomende facturen, afhaalbonnen, meetingverslagen, enz. Een hele waslijst van niet-gestructureerde informatie die u en uw medewerkers elke dag overspoelt.

Het goede nieuws is dat al deze documentinformatiestromen centraal kunnen worden beheerd dankzij het documentbeheersysteem Smartdoc. Smartdoc is niet alleen een plaats om ze op te slaan, maar ook een plaats om ze te gebruiken.

Het platform is bedrijfsbreed en gekoppeld aan uw specifieke bedrijfssoftwaresystemen zoals CRM, TPS, uw ERP-platform, webwinkel en de softwareapplicaties zoals Office 365 etc.  Door het herkennen van informatie wordt een document automatisch correct ingedeeld in de juiste categorie, ongeacht de bron.

“Dankzij Smartdoc konden we onze papieren processen digitaliseren en automatiseren. Hierdoor konden we als organisatie veel sneller groeien en een betere klantenservice garanderen.”
(Jan Van Goethem, CEO Ora Liften)

Binnen het Smartdoc platform kunt u eenvoudig alle documenten opzoeken zonder al uw andere systemen te hoeven consulteren. U vindt meteen alle informatie over dat product of die klant, inclusief de laatste e-mails en openstaande facturen. Een document is dus geen statisch informatiestuk dat wordt opgeborgen, maar een actief deel van uw processen. De inhoudelijke context van een document is altijd direct duidelijk.

Smartdoc centraliseert en organiseert veilig al uw documenten. Binnen één intelligent platform archiveert u niet allleen al uw bedrijfskritische documenten maar organiseert u ook uw administratieve werkstromen. Daarbij verwerkt u automatisch al uw facturen in uw ERP. U wint niet alleen geld en tijd, maar ook meer tevreden medewerkers.

Download gratis uw whitepaper over digitaal informatiemanagement.

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.