Hoe middelen en personeel plannen in de projectindustrie?

Voor bedrijven die producten op maat maken, is een uitgebalanceerde planning een van de hoofdbrekens. Hoe kan je middelen en personeel optimaal inzetten en toch onverwachte omstandigheden mee incalculeren?

Wat als je planning een schuifplanning wordt?

Als er één man kan meepraten over bedrijfssoftware voor de projectindustrie, dan is het Theo Lambrechts, Sales Agent van Anrova Solutions. Planningen zijn echt een kolfje naar zijn hand. “In serieproductie kun je je mensen en middelen automatisch inplannen. Maar in de projectindustrie is dat helemaal anders. Maatwerk houdt namelijk in dat je niet alles minutieus kunt plannen. Planningen kunnen uitlopen omdat een bepaald onderdeel verplaatst moet worden. Want wat als een leverancier te laat levert, een medewerker ziek valt. Je planning wordt dan een schuifplanning.”

“We hebben met planmate een tabletapp ontwikkeld waarmee je in je productieruimte zelf de planning bijstelt.” (Theo Lambrechts, Sales Agent Anrova Solutions)


Wat doe je als je planning moet bijstellen en plots een schuifplanning wordt? “Wij hebben met planmate een tabletapp ontwikkeld waarmee je in je productieruimte zelf de planning bijstelt. In real-time,” zegt Theo Lambrechts.” Deze toepassing is gekoppeld aan SAP Business One en aan projectmate, waardoor planmate naadloos samenwerkt met je bedrijfssoftware.”

Accurate planning voor elk project

Dankzij een goede planning kan je onderneming snel opleveren aan de klant. “Met planmate maak je voor elk project een nauwkeurige planning: je verdeelt elk project in verschillende deeltaken die je heel precies inplant. Dankzij de zorgvuldige monitoring van elke fase zorg je dat je een project sneller afwerkt. Omdat SAP Business One en planmate geïntegreerd zijn, heb je een compleet overzicht van alle projecten die lopen of gepland zijn. In je ERP behoud je het overzicht. Dat is handig toch!”

Meer weten hoe je van elk project op maat een succes maakt? Neem hier contact op met Anrova Solutions!

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.