Intelligent Document Processing

Hoe digitalisering het personeelstekort oplost

Digitale bedrijfsprocessen stellen organisaties in staat hun medewerkers efficiënter te ondersteunen. Het resultaat is een blijer management en gemotiveerde medewerkers.
Tom Pintens
Tom Pintens
Consultants at work

Versterkend effect

Door het gebruik van digitale tools en processen besparen bedrijven tijd en middelen en concentreren de medewerkers zich op de strategische taken. Centralisatie, toegankelijkheid en standaardisering zijn de kernbegrippen van de digitale bedrijfsprocessen die ervoor zorgen dat u uw medewerkers valoriseert en dat zij zich kunnen toeleggen op datgene wat er echt toe doet.

Dankzij RecoMatics Smartdoc konden we onze papieren processen digitaliseren en automatiseren. Hierdoor konden we als organisatie veel sneller groeien en borg staan voor een betere klantenservice.

CEO Jan Van Goethem, CEO ORA Liften

Samenwerken en informatie delen

Document management biedt de mogelijkheid om informatie snel en gemakkelijk te vinden en te delen. Bedrijven kunnen documenten en informatie centraal opslaan in een digitaal archief, waardoor het voor medewerkers gemakkelijk wordt om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. Dit leidt tot meer samenwerking tussen teams en afdelingen. Medewerkers communiceren sneller en wisselen makkelijker informatie kunnen uit. De integratie met andere bedrijfssoftware faciliteert de procesautomatisatie.

Wat kan Smartdoc voor uw bedrijf betekenen? 

Kennis valoriseren

Een ander voordeel van document management is dat het de noodzaak voor papieren documenten en handmatige processen kan verminderen. Door gebruik te maken van digitale tools kunnen bedrijven processen automatiseren en de tijd die nodig is om handmatige taken uit te voeren verminderen. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en efficiëntie van medewerkers, omdat ze meer tijd hebben om zich te concentreren op belangrijke taken.

Digitale bedrijfsprocessen helpen bedrijven om talent aan te trekken en te behouden. Medewerkers verwachten immers dat bedrijven gebruik maken de nieuwste technologieën om hun takenpakket te ondersteunen.

Bedrijfsvoordelen van dms en automatisering

  • Betere samenwerking en snellere besluitvorming
  • Veiligheid en conform privacy regelgeving
  • Integratie met overige digitale bedrijfsprocessen
  • Verhoging van de capaciteit van de medewerkers