ERP voor groothandel, distributie en kleinhandel

Veel groot- en kleinhandelaars ondervinden uitdagingen bij hun verkoop, kassasysteem, koppeling met webshops en voorraadbeheer. Anrova Solutions biedt hen sectorspecifieke software oplossingen zoals SAP Business One en specifieke IT applicaties.

Groothandel en distributie

Met het ERP systeem SAP Business One verbetert u uw hele bedrijfsvoering, van planning van de vraag en voorraadbeheer tot supply chain management. U realiseert optimale bedrijfsprestaties dankzij de flexibele en naadloos geïntegreerde processen.

DEMO AANVRAGEN

Kleinhandel & winkels

Dankzij SAP Business One geeft u uw klanten in alle kanalen de producten, informatie en de gepersonaliseerde winkelbeleving die ze willen. Dankzij real-time gegevens van klanten en verkooppunten verhoogt u de betrokkenheid van klanten, van merchandising tot de supply chain.

Sectorspecifieke bedrijfssoftware

Anrova Solutions ontwikkelde specifieke applicaties (add-ons) voor groot- en kleinhandel en distributie: van een tailermate kassasysteem, over een verkoopapplicatie salesmate, tot applicaties om efficiënter collecties met verschillende maten en kleuren aan te maken.

ERP in de cloud of on-premise 

Niet alleen sectorspecifieke kenmerken zijn belangrijk in een ERP. Iedere zaakvoerder zal ooit voor het dilemma ‘cloud or no cloud’ staan. Wilt u een ERP die volledig in de cloud staat, of verkiest u  toch een on-premise-installatie? Met SAP Business One is alles mogelijk. Echt waar!

Waarom groothandel Dekoratief voor het ERP systeem SAP Business One koos 

Heerlijke chocolade … met de hulp van SAP Business One

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.