De virtuele ‘kantoormanager’: Smartdoc document automation

Veel systemen om uw documenten te beheren, gebruiken nog vaak afzonderlijke mappen om de documenten te classificeren. Met een systeem waarbij informatie centraal en automatisch geïndexeerd wordt, wordt uw administratie transparant. Hoe wordt zo’n centraal archief opgezet en wat is het verschil tussen document management en document automation?   

Een database voor alle documenten 

Een centraal informatie-archief heeft voor de gebruikers een extra toegevoegde waarde, zeker op het gebied van efficiënt werken. Alle documenten die worden toegevoegd, worden namelijk grondig geanalyseerd en gestructureerd bewaard.  

Door het integraal opslaan van documenten creëert u een database die volledig doorzoekbaar is op basis van algoritmes. Dit levert bliksemsnel accurate zoekresultaten op. 

Document automation is the new document management  

Een documentbeheersysteem waarmee een men administratieve processen kan automatiseren, is een document automation systeem. Dankzij deze  documentautomatisering worden handmatige taken zoveel mogelijk geschrapt. Taken zoals documentherkenning, -classificatie en -toewijzing aan het juiste proces, worden geautomatiseerd en uitbesteed aan een virtuele ‘kantoormanager’.  

Voor welke taken is document automation geschikt? Zowat alle afdelingen binnen een bedrijf hebben taken die hiervoor in aanmerking komen. Dankzij Smartdoc kunt u deze automatisering aanpassen aan bestaande processen aan de hand van miniscenario’s en templates. Het opzetten van zo’n systeem gaat zeer snel. 

Waarom kiezen voor een document automation systeem?  

Met een document automation systeem bespaart een medewerker makkelijk een uur per dag in het klasseren, verwerken en opzoeken van documenten. Bovendien verlopen de processen foutloos en veilig. Organisaties kunnen op deze manier duizenden euro’s per maand besparen en een efficiëntere werkomgeving creëren. 

Meer info? Lees: Intelligente documentautomatisering is het nieuwe documentenbeheer  

 

Wilt u meer weten over document automation en de mogelijkheden van Smartdoc voor uw onderneming? Vraag hier advies aan onze consultants. 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.