Digitaliseer uw bedrijfsprocessen op de juiste manier met Anrova Solutions en Smartdoc

Meer efficiëntie, versnelde bedrijfsprocessen, nagenoeg foutloos werken… Wie besluit om in te zetten op de digitalisatie van administratieve processen kan daar heel wat voordeel uit halen. Toch is er ook een keerzijde aan de medaille - want hoe zorgt u ervoor dat u niet “overdigitaliseert”? Hoe behoudt en bevordert u het persoonlijk contact met en tussen uw werknemers? Anrova Solutions zorgt voor een mensgerichte digitalisatie van uw administratie op maat van uw bedrijf met behulp van Smartdoc.

Aan de slag met Anrova Solutions? We horen het graag!

Waarom is digitalisatie belangrijk voor uw bedrijf?

Beginnen doen we bij de vraag: “Wat is digitalisatie nu concreet?”. Ten eerste ziet dit er voor elk bedrijf uiteraard anders uit. Maar wanneer we over de digitalisatie van bedrijfsprocessen spreken, bedoelen we over het algemeen: het proces waarbij bedrijfsinformatie wordt omgezet naar een digitaal formaat om bedrijfsgegevens gemakkelijker en veiliger op te slaan, te delen en te analyseren.

Digitalisering kan uw bedrijf veel voordelen opleveren: verbeterde efficiëntie, vindbaarheid van gegevens, kostenbesparing,… Processen worden gestroomlijnd, waardoor taken sneller en met minder fouten uitgevoerd kunnen worden. Dat leidt ook tot een aanzienlijke kostenbesparing, aangezien digitale processen vaak kosteneffectiever zijn dan hun handmatige tegenhangers. In het algemeen kan digitalisering bedrijven helpen meer concurrerend te zijn op de huidige digitale markt.

Hoe zorgt u voor een mensgerichte digitalisatie?

Echter een belangrijke kanttekening: hoewel digitalisatie een voordelig proces is voor uw bedrijf, dient uw bedrijfscultuur daar niet onder te leiden. Want digitalisatie kan ook snel gelijk staan aan minder sociaal contact onder collega’s, een gevoel van controle bij uw werknemers, een minder persoonlijke service naar uw klanten toe…

Mensgericht digitaliseren is daarom the way to go. U betrekt uw werknemers best ten volle bij het digitalisatieproces. Zij werken namelijk dagelijks met uw systemen. Het is dan ook cruciaal dat zij tevreden zijn met de manier van werken van uw systemen.

Begin daarom bij het uitleggen van de hoe en waarom digitale transformatie nodig is, en hoe dit ook hen ten goede kan komen. Benadruk bijvoorbeeld dat digitalisatie kan zorgen voor minder werkdruk, minder stress,... Zorg er daarnaast ook voor dat er genoeg ruimte is voor feedback vanuit uw werknemers.

Meer weten over change management? We leggen er u hier alles over uit!

Digitaliseren met Smartdoc

Waarom kiezen voor Smartdoc bij de digitalisering van de administratie van uw bedrijf? Smartdoc biedt u een gemakkelijke manier om uw documenten in een digitaal formaat te gieten, en hen veilig te beheren en op te slaan - verbeterde efficiëntie, toegankelijkheid en veiligheid zijn het gevolg.

Dit systeem kan daarnaast ook de samenwerking tussen verschillende bedrijfsdepartementen en de integratie met andere systemen (zoals bijvoorbeeld uw ERP-systeem) en processen vergemakkelijken.

Hier leest u meer over de voordelen van het werken met Smartdoc

Kies voor Anrova Solutions als digitalisatie-partner

Samenwerken met de juiste partner bij het digitaliseren van uw documentenstroom is cruciaal. Zo zorgt u ervoor dat het digitalisatieproces succesvol verloopt én dat u de voordelen van die digitalisering ten volle kan benutten.

De experts van Anrova Solutions beschikken over heel wat ervaring en kennis op het gebied van digitalisering, en kunnen uw bedrijf waardevolle begeleiding en ondersteuning bieden op maat tijdens het hele proces.

Wij kunnen u helpen om de beste digitale oplossingen voor uw bedrijf te identificeren en advies geven over de effectieve implementatie ervan. Daarnaast helpen we u graag bij het oplossen van eventuele problemen en kunnen wij u permanente ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat uw digitalisatie met Smartdoc soepel verloopt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Smartdoc voor uw bedrijf?

Neem contact op met de specialisten van Anrova Solutions!

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.