Maak van uw kmo een Intelligent Enterprise

Tijdens de coronacrisis zetten veel kmo’s versneld in op de digitalisering. Anrova Solutions biedt toekomstgerichte kmo’s de juiste bedrijfssoftware en begeleidt hen op hun pad naar de digitale transformatie, helemaal in de filosofie van SAP‘s Intelligent Enterprise. Ontdek hoe u digitaal kunt versnellen en zo veel veerkrachtiger, winstgevender en duurzamer wordt.

Digitalisering van kmo’s: wat is een Intelligent Enterprise?

Nog nooit beschikten ondernemingen over zo veel data. Ze kunnen alles weten over hun klanten, zakenpartners of elk onderdeeltje van hun bedrijf. Maar die informatiestroom moeten ondernemingen op een efficiënte manier in kaart brengen en gebruiken om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Intelligent Enterprises of intelligente ondernemingen zijn ondernemingen die hun data gebruiken om hun concurrentiepositie te verbeteren.

Het gaat om een holistische integratiebenadering van SAP die veel verder gaat dan de louter technische integratie van applicaties. Zowel nieuwe technologie (Artificial Intelligence, Machine Learning, chatbots, IoT,  …)  als de kmo-bedrijfsprocessen en het informatiesysteem worden in dit concept geïntegreerd. Elke kmo kan in principe een Intelligent Enterprise worden!

Meer weten over digitalisering en Intelligent Enterprises? Vraag info

Digitale transformatie

Onze rol hierin? Anrova Solutions biedt bedrijfssoftware voor alles wat u nodig heeft om uw digitale transformatie succesvol te maken. Het komt erop aan om de beschikbare nuttige interne en externe informatie op het juiste moment bij de juiste persoon te brengen. Daar zorgen wij voor. Het resultaat is een intelligente automatisering en een bedrijf dat digitaal gewapend is en elke uitdaging aankan.

Leg nu de fundamenten van een toekomstbestendig bedrijf. Download whitepaper ‘Intelligent Enterprise’

Framework SAP Intelligent Enterprise

Waarom van uw kmo een Intelligent Enterprise maken?

Met de juiste digitale visie kunnen bedrijven hun processen optimaliseren, strategische inzichten krijgen en op diverse manieren meerwaarde creëren voor hun organisatie, medewerkers en klanten.

Enkele voordelen van een Intelligent Enterprise op een rij:

  • U reageert sneller op veranderingen in de markt met producten en services die uw klanten nodig hebben.
  • U krijgt inzichten, maakt uw bedrijfsprocessen doeltreffender en vergroot de efficiëntie van uw bedrijf.
  • U geeft uw mensen nieuwe mogelijkheden voor een verbeterde klantenservice.
  • U vergroot de flexibiliteit van uw organisatie en zorgt voor betrokken medewerkers.
  • U behaalt sneller een concurrentievoordeel.

ERP voor kmo’s: SAP Business One

Anrova Solutions en SAP Business One (SAP B1)  omarmen het concept van de Intelligent Enterprise volledig. Met onze intelligente suiteoplossingen en technologieën op een digitaal platform helpen we kmo’s een Intelligent Enterprise te worden.

SAP Business One is een van de baanbrekende oplossingen van Anrova Solutions, SAP’s grootste partner in de Belux. Met deze ERP software (Enterprise Resource Management) van Business One kunnen ook kleinere ondernemingen hun hele bedrijfsvoering beheren: van boekhouding en financiën, inkoop, voorraadbeheer, verkoop- en klantenadministratie en project management tot bedrijfsprocessen en personeelszaken.

Een ERP oplossing kortom die perfect is afgestemd op kmo’s en hun interne processen verbindt en stroomlijnt.

Ontdek hoe SAP Business One duidelijk inzicht biedt in uw kmo  en controle geeft over elk aspect van uw activiteiten.

Advies nodig bij de digitalisering van uw kmo? Schakel Anrova Solutions in

Met technologie én expertise begeleidt Anrova Solutions uw kmo 100% en levenslang bij de digitalisering. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst optimaal uitgerust bent met de juiste bedrijfssoftware om te blijven groeien.

Wij denken mee na over de groei van uw bedrijf op weg naar een Intelligent Enterprise.
Neem contact op

Download whitepaper ‘Intelligent Enterprise’  

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.