SmartLynx voor SAP Business One: eenvoudig databases integreren

Veel bedrijven worstelen met het managen van hun informatiesystemen en bijbehorende databases. Vaak ontbreekt een centrale software-oplossing om databases te integreren. SmartLynx van Anrova Solutions is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke integratietool om data uit verschillende bronnen te centraliseren, te verwerken en digitaal uit te wisselen. Uw grootste winst? U vermijdt dubbel werk en fouten én wint een zee aan tijd!

Wat is SmartLynx?

SmartLynx is een integratietool waarmee u bijvoorbeeld administratieve en financiële activiteiten kan integreren met pakweg uw CRM-systeem, webshop of magazijnoperaties. Of waarmee u uw facturatie van a tot z kan automatiseren.

SmartLynx beschikt immers over geavanceerde integratiefuncties die verder gaan dan die van uw ERP-systeem. De data in uw databases blijven netjes up-to-date zonder dat u ze telkens handmatig moet inbrengen. Uw databases blijven gesynchroniseerd en de gesynchroniseerde data voeden automatisch uw ERP-systeem SAP Business One. U vermijdt dus dubbel werk en laat uw processen foutloos verlopen.

Wat zijn de belangrijkste SmartLynx functies?

Na een eenvoudige installatie kunt u SmartLynx voor SAP Business One makkelijk gebruiken. U kunt de bestaande integraties zelf aanpassen want u beheert zelf alle integratie-elementen.

Enkele functies:

  • Automatische transacties van het ene bedrijf naar het andere zonder het gedoe om beide bedrijfssystemen te openen.
  • Automatiseren van repetitieve taken zoals printen en e-mails verzenden.
  • EDI-mogelijkheden: export via PDF en XML.
  • Voor elke geconfigureerde export/import taak toont een taaklogboek de status van de transactie.
  • Aanbieden en oproepen van API en webdiensten

Wie kan SmartLynx gebruiken?

Gebruikt u in uw bedrijf diverse datasystemen? Heeft u een organisatie met veel locaties en dito datasystemen? Wisselt u data uit met de systemen van klanten, leveranciers of overheden? Heeft u een webshop? Wilt u uw facturatie automatiseren?

SmartLynx is geschikt voor elke organisatie die data moet verwerken en centraliseren uit verschillende databronnen.

Integratie administratie met webshop, CRM en warehouse

Om haar administratieve en financiële activiteiten te integreren met CRM, webshop en magazijnoperaties, koos medisch leverancier Gymna/Vitamed & Barthels voor SAP Business One, uitgebreid met SmartLynx. Dankzij deze integratietool worden de gegevens van de Shopware webshop verwerkt tot bestellingen en daarna gefactureerd. Wanneer een nieuwe klant zich meldt, worden zijn gegevens automatisch aangemaakt. Dit proces vroeg in een vorige fase verschillende handelingen. Nu gebeurt alles in één vloeiende, realtime actie.

Via SmartLynx worden openstaande leveringen automatisch gefactureerd. De facturen worden gemaild naar de klant of liggen afgedrukt klaar wanneer de gebruikers 's ochtends op kantoor komen. Ook de verzamelfacturatie is volledig geautomatiseerd.

Momenteel werkt het bedrijf aan een selfscanningsysteem voor de showroom. SmartLynx zorgt ervoor dat de data snel en foutloos in het systeem komen voor verwerking als verkooporder, bestelorder, enzovoort.

Onmisbare duizendpoot bij ADESA Europe

Autoveiler ADESA Europe heeft 14 locaties in Europa. Dankzij de integratietool Smartlynx verwerkt het bedrijf feilloos alle gegevens over klanten en goederen uit het veilingportaal. De inkomende en uitgaande processen zijn zodanig geautomatiseerd dat de onderneming, ondanks een verhoogd werkvolume, geen bijkomend personeel moest aannemen.

De financiële afdeling van ADESA werkt efficiënter omdat de verkoop en aankoop over de landsgrenzen volledig geautomatiseerd zijn, met mogelijkheid tot selfbilling.

SmartLynx consolideert alle gegevens op één locatie, wat de rapportering naar de Amerikaanse hoofdzetel sterk vereenvoudigt.

Kortom, de inzet van SmartLynx betekent voor ADESA Europe een efficiëntietoename van 50% en een besparing van 3 fte’s. Het bedrijf realiseert 100% minder fouten.

Integratie met andere softwaresystemen

Op dit moment integreert SmartLynx met deze softwaresystemen, tools en applicaties: BPost, UPS, Shopify, Shopware, WooCommerce, Magento, Shoxl en SAP Concur.

Meer weten? Boek hier uw SmartLynx demo.

 

 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.