Anrova Solutions gaat voor SAP Public Cloud

SAP Partner Anrova Solutions breidt haar productaanbod uit met een 100% modulaire cloudoplossing. 

Anrova Solutions helpt bedrijven om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken, ongeacht waar ze zich in hun digitale transformatieproces bevinden. En omdat bedrijven tegenwoordig behoefte hebben aan extra flexibiliteit en onafhankelijkheid, breidt SAP Partner Anrova Solutions haar productaanbod uit met een 100% modulaire cloudoplossing. 

In een snel veranderende wereld kunnen, dankzij de SAP Public Cloud oplossing, klanten hun digitale transformatie op innovatieve, snelle en efficiënte manier realiseren. Anrova Solutions stapt mee in deze evolutie en laat haar publiek zo mee profiteren van de nieuwste technologiëen van SAP. 

Waarom kiezen voor de public cloud? 

“Cloud helpt om software-ontwikkeling, integratie en business-transformatie bijna volledig los te koppelen van infrastructuurkeuzes. Deze vrijheid opent deuren, en versnelt beslissingen. Een zeer interessante optie voor start-ups en scale ups maar ook voor diegenen die tegen de grenzen van hun huidig ERP-systeem aanlopen.”, zo vertelt Guy Van Wilder,  Business Unit Manager SAP Public Cloud. 

Een groot voordeel van de public cloud is dat iedereen op hetzelfde systeem draait. De gebruiker heeft enkel nog een gepersonaliseerde user interface. Als organisatie kan men de cloud-technologie gebruiken om de ICT-infrastructuur flexibeler te beheren. SAP doet twee keer per kwartaal een upgrade met de nieuwste functionaliteiten. De gebruiker werkt verder zonder de minste onderbreking en krijgt daarbij de recentste technologie ter beschikking.

De beste oplossing 

Anrova Solutions ondersteunt bedrijven met de digitalisering van hun organisatie. Als SAP Partner beschikken wij over twee mogelijkheden om daarbij te helpen. Enerzijds SAP Business One, een compleet ERP-pakket voor kleine en middelgrote bedrijven en anderzijds het modulaire cloudoplossing SAP S/4HANA Public Cloud. 

“Of het ene of het andere de beste oplossing is, dat hangt af van de situatie, de wensen en de mindset van de klant”, zegt Guy Van Wilder. 

Een public cloudoplossing vraagt een andere manier van werken. Vanuit het bedrijf wordt gekeken of de processen passen in wat het systeem te bieden heeft. “Vele bedrijven met groeiambities vertrekken meer en meer vanuit de software. Dit is meer kostenefficiënt en de modulariteit van het public cloud systeem maakt het makkelijk schaalbaar. Het business transformation platform biedt bovendien de mogelijkheid om op eenvoudige wijze externe software te gaan integreren.”, legt Guy uit.  

Partner in de digitale transformatie 

Tijdens de voorbij decennia heeft Anrova Solutions heel wat kennis opgedaan over verschillende sectoren en hun processen. Men kan gerust stellen dat onze consultants hun klanten begeleiden met kennis van zaken. Anrova Solutions levert een full service gaande van het identificeren en het implementeren tot en met het  ondersteunen en beheren van de oplossing die het best bij uw bedrijf past. 

Wil u meer weten over onze ERP-oplossingen of maakt u graag gebruik van een gratis assessment. Neem gerust contact met ons op. 

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.