Anrova Solutions en Domani Business Solutions groeien door overname Zeibur.

De vorig jaar gefuseerde SAP-partners Anrova Solutions en Domani Business Solutions zetten, met de overname van de in Dordrecht gevestigde SAP-specialist Zeibur, een volgende stap in hun groeistrategie. 

vlnr: Robin Janssens, Investment Manager Capital A, Frank van Burik,  Commercieel directeur Zeibur , Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions & Domani Business Solutions en Maurits Zeinstra, Algemeen Directeur Zeibur. 

Groei en versterking 

Met de acquisitie van Zeibur op 25 november 2022, bevestigt de tandem Anrova/Domani zijn ambitie om een toonaangevende speler te worden op de Europese markt als SAP KMO-specialist. Eind 2021 bundelden deze bedrijven hun krachten om met de steun van Capital A een solide financiële basis te leggen voor verdere groei. Met deze overname wordt een volgende stap gezet. 

Kris Adriaenssens, CEO Anrova Solutions/Domani Business Solutions: “De schaalvergroting die door deze acquisitie ontstaat, biedt ons de gelegenheid het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken aan KMO-ondernemers en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.”

Naast het SAP KMO-aanbod, beschikt de nieuwe entiteit voortaan ook over een breder gamma specifieke software-oplossingen. 

Focus op de klant 

Klanten krijgen toegang tot een solide, grotere organisatie met een breed scala aan professionals. De general managers van Zeibur, Maurits Zeinstra en Frank van Burik, zeggen hierover: “Deze ontwikkeling komt vooral onze klanten ten goede. Klanten van Zeibur kunnen voortaan rekenen op een partner met brede aanwezigheid in de Benelux. Ze krijgen toegang tot een enorme schat aan kennis en kunde op het gebied van SAP en waardevolle aanverwante producten.”

De nieuw ontstane organisatie telt een 100-tal medewerkers en heeft vestigingen in Lier, Harelbeke, Braine-l’Alleud, Venlo en Dordrecht. 

Anrova Solutions en Domani Business Solutions fuseerden eind 2021 met de steun van Capital A. Zij zijn één van de grootste SAP KMO-aanbieders op de Belgische en Nederlands markt. Zeibur BV is gevestigd in Dordrecht en is een gerenommeerd SAP KMO-partner.  

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.