Anrova en Desk Solutions slaan de handen in elkaar en worden Anrova Solutions

Belgische ICT’er zet verder in op groei en uitgebreidere productportfolio.

Antwerpen, 1 maart 2021.  Het ICT-bedrijf Anrova, gevestigd te Antwerpen neemt per 1 maart 2021 de West-Vlaamse ICT’er Desk Solutions over en gaat verder onder de naam Anrova Solutions. De acquisitie past in  de groeistrategie van het bedrijf. Met Desk Solutions in portefeuille  biedt ICT-dienstverlener Anrova Solutions de KMO een nog completere ondersteuning in hun digitale transformatie. 

Meer weten ? Neem contact met Eddy Dobbelaere: info@anrovasolutions.com

Inzet op groei
Na de succesvolle overname van Smartdoc in september 2020 en de oprichting van Anrova South in oktober laatstleden, is de acquisitie van Desk Solutions de volgende stap om de KMO-markt beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie. De dagelijkse leiding van Anrova Solutions komt in handen van medeaandeelhouder Eddy Dobbelaere. “Deze stap biedt de gelegenheid om de kennis en ervaring van beide spelers optimaal te combineren ten voordele van de Belgische KMO. Onze geavanceerde solutions bieden alles wat zij nodig hebben voor de digitale transformatie naar de Intelligent Enterprise©.” verklaart Eddy Dobbelaere, CEO Anrova Solutions.

Grootste SAP VAR in de Belux
SAP Business One partner Anrova is een jong bedrijf dat vooral heeft ingezet op groei en ontwikkeling. Door het samengaan met de ervaren ICT’er Desk Solutions positioneert Anrova Solutions zich als grootste SAP VAR in de BeLux. Kris Adriaenssens, voorzitter van de raad van bestuur over de ambities van Anrova Solutions: “De komende jaren gaan we verder bouwen aan dit mooie bedrijf dat een prachtige diverse klantenkring en uitermate professionele medewerkers heeft. De verdere internationalisering van ons schitterend product portfolio behoort zeker tot de verdere mogelijkheden.“

Waardecreërende oplossingen
Anrova Solutions staat voor een zeer breed aanbod van waardecreërende oplossingen zoals  SAP Business One, business consultancy, project management, ERP gerelateerde IT-oplossingen, cloud hosting, infrastuctuurondersteuning en document management en automation oplossingen.

Marc Tiggeler, Channel Manager Benelux SAP Business One :” De samenwerking tussen Anrova en Desk Solutions toont nog maar eens aan dat het vertrouwen in SAP en het aanbod voor de KMO-wereld er voor de toekomst goed uitziet. Wij zijn bij SAP uiteraard heel blij met dit soort sterke partners.

Bij Anrova Solutions werken voortaan zo’n 50 medewerkers deskundig op het vlak van consultancy, development, service en sales, in de kantoren van Harelbeke, Sint-Lievens-Esse, Antwerpen en Braine-l’Alleud.

Meer weten  ? - Neem contact met Eddy Dobbelaere: info@anrovasolutions.com

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

Hoe leveren onze oplossingen u meer winst en groei op?

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.