ERP

5 redenen om voor SAP Business One te kiezen

SAP Business One is betaalbare en gebruiksvriendelijke ERP software voor kmo’s. Het is een compleet systeem dat alle kernprocessen in een organisatie dekt.
Kristof Depuydt
Consultants at work

1. Betrouwbaar: Internationale bedrijfssoftware met ondersteuning van lokale partner

SAP is al jaren wereldwijd leider in bedrijfssoftware. SAP Business One is een internationale software oplossing met ondersteuning van een lokale partner: de specialisten van Amista zorgen ervoor dat u bijblijft in een snel veranderende wereld.

2. Een krachtige ERP op maat van kmo’s

SAP Business One is een centraal ERP-platform dat afgestemd is op de activiteiten van elke kmo, van aankoop over productie tot verkoop en levering. Heel wat zaken zijn dan ook standaard aanwezig. Bovendien zijn ook de kosten op maat van een kmo, zeker als u weet dat geoptimaliseerde processen op termijn flinke kostenbesparingen met zich meebrengen.

3. Tilt uw bedrijf naar een hoger level

SAP Business One geeft u een beter inzicht en vergroot uw slagkracht. U kunt deze ERP zowel on-premise als in de cloud installeren:  geeft u de juiste richting vooraleer u een beslissing neemt. Ook voor een succesvolle implementatie mag u vertrouwen op onze specialisten.

4. ERP combineren met sectorspecifieke oplossingen

Naast SAP Business One verdeelt, ondersteunt en ontwikkelt Amista verschillende sectorspecifieke add-ons (applicaties) voor retail, groothandels, professional services en projectbedrijven die u perfect kunt combineren met SAP Business One.

5. Inspelen op veranderende behoeften

SAP Business One is een gebruiksvriendelijk ERP-systeem. Deze ERP is gemakkelijk aan te passen aan uw veranderende behoeften. U kunt klein beginnen en als uw zaak groeit, groeit het systeem met u mee.