Vereenvoudig het leven van uw kmo met een ERP-pakket

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, wat betekent dat een ERP-pakket de data en informatie van diverse bedrijfsafdelingen samenbrengt op één plek. Bedrijfsprocessen worden geïntegreerd en geautomatiseerd, wat zorgt voor een verhoging van de productiviteit, lagere kosten en meer groei. Dankzij een ERP-pakket lopen de processen in uw kmo dus veel gemakkelijker. Waarom gebruiken zoveel kmo’s een ERP-pakket? 

Met een ERP-pakket lopen de processen in uw kmo veel gemakkelijker.

 

Een ERP-pakket, wat is dat?

Een ERP-pakket of ERP-systeem stuurt als overkoepelend platform voor bedrijfsbeheer een groot aantal bedrijfstaken aan. Een ERP stuurt alle processen aan (en is dus geen apart boekhoudprogramma zoals sommigen denken!). Het beheert de flows en processen in uw bedrijf zoals financieel management, CRM, inkoop en voorraadbeheer, productie, projecten en verkoopadministratie.

  • Een ERP-pakket bestaat meestal uit deelmodules die elk gericht zijn op onderdelen binnen uw organisatie. Vergelijk het met een bouwdoos met standaard modules die per bedrijf wordt  gepersonaliseerd.
     
  • Omdat verschillende afdelingen in bedrijf met ditzelfde ERP-systeem werken, wordt een organisatie veel effectiever in haar dagelijkse operationele taken. Dit zorgt voor tijd- en kostenbesparing. 
     
  • Een ander voordeel van een ERP-pakket zoals SAP ERP is dat u dit softwarepakket altijd kan upgraden naar de nieuwste versie.

ERP-pakketten met sectorspecifieke add-ons

Naast het ERP-pakket SAP Business One verdeelt, ondersteunt en ontwikkelt Anrova Solutions verschillende sectorspecifieke add-ons (applicaties) die u perfect kunt combineren met het SAP ERP-pakket. Denk bijvoorbeeld aan ERP’s voor groothandel, farma, logistiek en projectplanning. 

Met een SAP ERP heeft u dus een ERP-systeem op maat dat bovendien futureproof is. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u SAP Business One uitbreiden om in te spelen op de uitdagingen van uw bedrijf of sector. Aan de kern van het programma wordt niet geraakt.

Lees: 5 redenen om voor SAP Business One te kiezen

SAP Business One is een gebruiksvriendelijk ERP-pakket

SAP partner Anrova Solutions is sinds 2004 een trouwe en ervaren SAP Business One partner en biedt  een standaard ERP-pakket dat afgestemd is op de activiteiten van elke kmo, van aankoop over productie tot verkoop en levering.

Dit softwarepakket biedt één enkele betaalbare oplossing voor uw hele bedrijf.

SAP is wereldwijd marktleider in collaboratieve bedrijfssoftware (ERP). Op dit moment zijn er reeds meer dan 70.000 klanten die SAP Business One gebruiken in meer dan 170 landen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van ERP-pakketten?


Snel bruikbaar

Een ERP-pakket kan snel worden geïmplementeerd en is zeer eenvoudig te gebruiken dankzij de gebruiksvriendelijke interface.

Overal

De SAP Business One oplossing kan op locatie worden ingezet of in de cloud tegen een maandelijkse vergoeding.

Flexibel

SAP Business One is geschikt voor gebruik op zowel SAP HANA® als Microsoft SQL server platformen, naar keuze.

Evolutief

Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u SAP Business One aanpassen en/of uitbreiden aan uw groeiende behoeften. U kunt klein beginnen en als uw zaak groeit, groeit het ERP-systeem met u mee.

Het ERP-pakket SAP Business One ondersteunt wereldwijd meer dan 70.000 kmo’s. Interesse?